Caravanclub Nederland start inzamelingsactie voor oorlogsslachtoffers Oekraine

Caravanclub Nederland is gisteren begonnen met een inzamelingsactie begonnen voor de oorlogsslachtoffers uit Oekraïne aan de Zuiderdiep 155a in Valthermond.

Spullen
Volgende week maandag t/m zaterdag van 10 uur tot 17 uur kunnen mensen spullen (zie foto) brengen aan de Zuiderdiep 155a in Valthermond voor de oorlogsslachtoffers uit Oekraïne. “Graag wil ik matrassen, beddengoed, kleren, houdbare producten zoals tandenborstel en tandpasta, shampoo, ook tenten zijn erg welkom, enz.”, zegt voorzitter Jan Riemeijer.

Grote bus
Supermarkt van Klinken heeft een grote bus met aanhanger ter beschikking gesteld. Ze willen al ze genoeg goederen ingezameld hebben, naar de grens van Slowakije of Roemenië met Oekraïne, om daar de vluchtelingen van de ingezamelde goederen te voorzien. “Wij zijn een zeer betrouwbare partij. Wij wille zelf de goederen naar de Oekrainers brengen, omdat wij er zeker van willen zijn dat de goederen in goede handen terecht gaan komen”, aldus Riemeijer.

Valthermond
Wil je ook kleding, paracetamol en houdbare spullen voor Oekraïne doneren, dan kan je terecht op het volgende adres: Zuiderdiep 155a in Valthermond van maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.


Schuiven naar boven