RTV Borger-Odoorn in actie voor Oekraïne

Deze week komt RTV Borger-Odoorn in actie voor de oorlogsslachtoffers in Oekraïne. Op zaterdag 12 maart tussen 16:00 en 20:00 gaan wij radio maken over de initiatieven om noodhulp te bieden aan de inwoners van Oekraïne. Tijdens de uitzending kunnen mensen ook geld doneren via onze website.

Giro 555
De oorlog in Oekraïne duurt helaas nog steeds onverminderd voort en inwoners van het land kunnen alle hulp goed gebruiken. Daarom gaat het team van RTV Borger-Odoorn op zaterdag 12 maart van 16:00 tot 20:00 bij het HunebedCity in Borger aandacht geven aan de vreselijke gebeurtenissen in Oekraïne. Tijdens deze radio-uitzending willen wij graag geld inzamelen voor Giro 555 en aandacht geven aan de initiatieven uit de gemeente Borger-Odoorn.

De gasten
De radio-uitzending in een notendop: de bedoeling is dat er gasten uit Borger-Odoorn aan het woord komen, die initiatieven hebben bedacht voor de oorlogsslachtoffers uit Oekraïne. Daarnaast worden er gasten uitgenodigd, die iets kunnen vertellen over hoe de situatie op dat moment is in Oekraïne. Tot slot kunnen de luisteraars tijdens de uitzending hun steentje bijdragen aan het goede doel door een plaat aan te vragen voor een donatie.

Zet jij je ook in voor de mensen in Oekraïne? Laat het onze redactie weten via het contactformulier.

Schuiven naar boven