Verkiezingsdebat RTV Borger-Odoorn rechtstreeks vanuit het gemeentehuis

Op vrijdag 11 maart organiseert RTV Borger-Odoorn een debatavond met alle lijsttrekkers van de aan de gemeenteraadsverkiezingen deelnemende partijen. Deze vindt plaats in het gemeentehuis te Exloo en begint om 19.00 uur en zal naar verwachting tegen 21.00 uur afgerond zijn. De deelnemers zullen met elkaar in debat gaan over een achttal stellingen, die pas op de avond zelf bekend worden gemaakt.

In verband met de toch nog behoudende opstelling ten aanzien van Corona is het niet de bedoeling om met veel personen in het gemeentehuis te komen. Daarom is er voor belangstellenden deze avond live te volgen op RTV Borger-Odoorn via de bekende radiokanalen: Ether 106.0 MHz en digitaal Ziggo-kanaal 917. Daarnaast is de uitzending live, inclusief video, te volgen via onze website.

Tijdens de verkiezingen, die, zoals bekend op 14, 15 en 16 maart worden gehouden, kunnen de inwoners de leden van hun gemeenteraad kiezen. RTV Borger-Odoorn hoopt met deze debatavond een bijdrage te leveren aan een grotere bekendheid van de standpunten van de diverse partijen, maar ook aan opkomstbevordering.

Schuiven naar boven